Hesabını sil
Bu çeviri kolaylık için sunulmuştur. Bir farklılık olursa İngilizce metin geçerlidir.
Marble Lift hesabını ve kayıtlı ilerlemeni istediğin zaman silebilirsin.
Oyunda
- Marble Lift'i aç.
- Giriş ekranında alttaki düğme sırasında kişi simgesine dokun.
- Hesabı sil'e, ardından onaylamak için Evet, hesabımı sil'e dokun.
Hesabın ve ilerlemen hemen silinir. Sen olduğunu doğrulamak için önce yeniden giriş yapman istenebilir.
E-postayla
Uygulama artık sende değilse, giriş yaptığın Apple veya Google hesabının e-posta adresinden "Delete my Marble Lift account" konulu bir e-postayı rahul@procellari.com adresine gönder. Hesabı 30 gün içinde siler ve e-postayla onaylarız.
Neler silinir
- Marble Lift hesabın (hesap kimliğin, e-posta adresin ve nasıl giriş yaptığın).
- Hesabına kayıtlı tüm oyun ilerlemesi: bölümler, yıldızlar, en iyi süreler, elmaslar, kupalar, günlük seri ve ayarlar.
- Sıralamalardaki adın ve sürelerin.
Silme işleminden sonra hiçbir şey saklanmaz. Kendi cihazında kayıtlı ilerleme, uygulamayı silene kadar orada kalır.
English · Español · Português · Français · Deutsch · Italiano · हिन्दी · Bahasa Indonesia · 日本語 · 한국어 · Türkçe